Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea a scos elefantul pe masă: anunță AMNISTIA! Liniile trasate pentru ministrul Justiției

Liviu Dragnea ICCJ

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a scos elefantul care planează de aproape doi ani în spațiul public și a anunțat că în cel mai scurt timp trebuie să se dea o soluție pentru a înlătura efectele protocoalelor secrete și precizează că o soluție luată în calcul este amnistia.

Liviu Dragnea, ACUZAȚII grave legate de 10 august: Protestele au fost FINANȚATE din extern. Săptămâna viitoare vor ieși dovezi

"Pentru mine, ideea amnistiei nu e o iluzie juridică. Ca să discutăm foarte deschis și tranșant. Se vorbește în spațiul public de a se găsi o soluție să se repare toate nenrocirile cauzate de implicarea serviciilor și procurorilor în instante, aceste protocoale. Pentru mine și pentru noi ca partid, ideea amnistiei nu este o iluzie juridică. Dacă premierului, ministrului Justiției li s-a cerut să se găsească soluții pentru efectele acestor protocoale să fie șterse, nu trebuie să o mai lungească mult. Să se vedea posibilitatea judecătorilor fără să fie terorizați. Cum să creadă românul că un judecător este liber să îl judece. De aceea într-un sondaj apăruse un procent uriaș de români care credeau că pot ajunge condamnați fără să fie judecați", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Gabriela Firea, atac INCENDIAR la Liviu Dragnea: `Eu te-am făcut, eu te omor!`

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.