Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea a stabilit ce miniștri urmează să remanieze Dacian Cioloș

dragnea ciolos

PSD şi Liviu Dragnea joacă tare. Şeful social-democraţilor îi dă ultimatum lui Dacian Cioloş. Mai mulţi miniştri din actualul cabinet trebuie schimbaţi.

"Majoritatea din Parlament se păstrează cu ALDE şi UNPR. Cerem remanierea unor miniştri. Cei de la Mediu, Sănătate, Economie, Finanţe sau Agricultură. Nu ne mai gândim la depunerea unei moţiuni de cenzură pentru că nu e obligatoriu să şi treacă", a spus Dragnea.

Citește și: Gigi Becali îi umilește pe MM Stoica și Laurențiu Reghecampf: Sunteți penibili

În ciuda acestor declaraţii dure, social-democraţii nu intenţionează "încă" să iniţieze o moţiune de cenzură la adresa Guvernului Cioloş, a precizat luni preşedintele PSD, Liviu Dragnea. "Nu, încă nu. Încă mai aşteptăm să vedem cât are de gând să mai deconteze capital negativ de imagine din partea unor miniştri. (...) Deja sunt de notorietate. Sunt câteva ministere care, din păcate, nu sunt conduse sau sunt conduse prost. Şi să vedem care e cea mai bună variantă politică din punct de vedere tactic pentru noi, pe care o s-o adoptăm", a declarat Dragnea la finalul BPN al PSD. El a reafirmat că îi va cere public premierului Dacian Cioloş să remanieze o parte dintre miniştri, conform Agerpres.

Citește și: Și-au văzut moartea cu ochii: Un avion a căzut lângă ei / VIDEO

"Poate schimbă (premierul -n.r.) nişte miniştri. Nu avem preşedintele nostru, după cum ştiţi, dl Iohannis nu este al nostru. Moţiune de cenzură nu înseamnă că şi trece. Va fi desemnat cine? Alt tehnocrat? Încercăm să vedem dacă premierul va înţelege să remanieze câţiva miniştri. Dacă va înţelege... Dacă nu, vom vedea", a adăugat liderul PSD.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.