Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea amenință: N-am spus aproape nimic! Ce vor face când voi spune totul?

Inquam Photos/ Octav Ganea
Liviu Dragnea

Anca Alexandrescu, cea care a realizat interviul cu Liviu Dragnea, transmite un mesaj al fostului ei șef, din spatele gratiilor. După ce Dragnea a fost retras de la muncă, el a ținut să transmită: ”dacă acum, când am ieșit și n-am spus aproape nimic, ce vor face atunci când voi ieși și voi spune totul!”.

Citește și: Guvernul a schimbat legea pensiilor: scade cu 13 ani vârsta standard de pensionare pentru anumite categorii de angajați și se recalculează pensiile

”A fost retras de la muncă, atât de repede au fost desfășurate cercetările încât deja au decis să îl retragă de tot de la muncă. Eu am vorbit cu domnul Dragnea în această dimineață, m-a sunat și m-a întrebat câte episoade vrem să mai dăm, pentru că sunt presiuni foarte mari asupra lui, dar și asupra celorlalți deținuți. În urma discuției cu domnul Dragnea, am vorbit și cu redactorul șef, iar decizia a fost să condensăm întreg materialul.

Din ce am vorbit cu dumnealui, el se întreba: dacă acum, când am ieșit și n-am spus aproape nimic, ce vor face atunci când voi ieși și voi spune totul!”, a spus Anca Alexandrescu, transmițând mesajul lui Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.