Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea anunță că a dat în judecată un jurnalist / VIDEO

Liviu Dragnea ICCJ

Liviu Dragnea spune că a dat în judecată un jurnalist după ce acesta a publicat date personale despre el și miniștrii din guvernul Sorin Grindeanu. Mircea Marian, fost la EVZ, acum la România Liberă, a publicat, pe Facebook, adresa lui Liviu Dragnea, iar Andrei Gheorghe, fost la PRO FM, a publicat, pe aceeși rețea de socializare, numerele de telefon ale tuturor miniștrilor.

”În ceea ce privește unele incitări ale unor așa-ziși jurnaliști care incitau să se vină la mine acasă, le spun tuturor. Nu am SPP, sunt aici. Sunt doar eu și șoferul,. Nu sunt apărat, nu sunt înconjurat de nimeni. Acelui domn i-am făcut plângere penală. E vorba de faptul că toți miniștrii, după ce li s-au publicat datele personale, s-a incitat la violență.

Am auzit de la un domn de la TV cu batistuța la rever, foarte bun jurnalist, care poate a primit de la altcineva, câteva informații. Că e certă dorința noastră de a comasa DNA cu DIICOT. Doamna Raluca Prună, care a inflamat situația despre CEDO și închidoariile din România, ea a lansat această informație. Ea a participat și participă la organizarea și mobilizarea acestor mitinguri. Niciodată PSd nu a venit cu această propunere. Mi s-ar părea o prostie.

Am avăzut și pe procurorul general, care își dădea cu părerea că nu a fost consultat. Am văzut și pe președintele Iohannis că-și dădea cu părerea. De ce s-au lansat aceste zvonuri? Doar doar se mai pun niște paie pe foc.

Am mai văzut un plan, pe un site, că PSD va pune mâna pe toată justiția. Această mașinărie de manipulare și dezinformare, care nu știu dacă are originea doar la noi în țară, nu duce la ceva bun, vrea ca oamenii să fie speriați de ceva ce nu există.”, a spus Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.