Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea anunță o intrare în forță în Consiliile de Administrație: 'O să le luăm la mână anul viitor'

Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea parlament PSD

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri că în luna ianuarie Consiliile de Administraţie vor fi luate la mână, iar toate persoanele care au ajuns acolo vor fi verificate. El a precizat că aceasta este şi una dintre dorinţele premierului Mihai Tudose, pentru că au discutat de mult timp despre aceste subiect.

Monica Macovei s-a dezlănțuit după ultima mișcare a PSD pe Codurile Penale: 'Lacheii lui Dragnea distrug țara prin o mie de OUG 13'


„O să le luăm la mână anul viitor (Consiliile de Administraţie - n.r.). Am discutat cu domnul Marian Neacşu, secretarul general al partidului, cu domnul Tăriceanu, cu domnul Tudose, cu domnul Ciolacu, ca în luna ianuarie să avem o discuţie, o analiză pe baza unei informaţii să vedem fiecare... pentru că eu nu am fost implicat în CA-uri, nici premierul nu a fost implicat. Vreau să vedem cine, de unde, cum, de ce şi fiecare om care este numit într-un Consiliu de Administraţie dacă acolo îi este locul, pentru că din ce am înţeles eu mai demult aceşti oameni, înainte să fie puşi acolo, sunt verificaţi de anumite instituţii. Vreau să vedem, pe de o parte, dacă au fost verificaţi şi dacă au ajuns cum trebuie, iar, pe de altă parte, o minimă analiză a activităţii şi dacă sunt acolo, adică dacă au cât de cât legătură", a spus Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.