Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea are alt SONDAJ: Cât a pierdut PSD după scandalul ordonanţei

sondaj jos

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, îl contrazice pe primarul municipiului Iaşi (vicepreşedinte PSD), care declarase în exclusivitate pentru stiripesurse.ro că social-democraţii au scăzut cu mai bine de 20 de procente în sondajele din judeţul Iaşi, ca urmare a scandalului din jurul OUG 13.

"Eu nu ştiu ce casă de sondaje are domnul Chirica. Eu am văzut un alt sondaj acum două seri, făcut de o casă de sondaje respectabilă. Nu cred în ceea ce a zis domnul Chirica", a declarat Dragnea, care a mai precizat că în sondajul pe care l-a consultat PSD a scăzut doar 2-3 procente.

Conducerea PSD şi premierul Grindeanu au avut miercuri o întâlnire cu primarii de municipii şi preşedinţii de consilii judeţele, în care s-a reafirmat susţinerea pentru actualul Guvern, a afirmat Dragnea.

Primarul municipiului Iaşi nu a fost prezent la discuţii, iar Dragnea a refuzat să discute despre o eventuală excludere a acestuia din partid. "Haideţi să lăsăm organizaţia de acolo să discute", a mai precizat preşedintele PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.