Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, atac fără precedent la adresa unor jurnalişti: 'Stăteau afară pe maşini şi urlau' - a trecut la AMENINŢĂRI

Inquam Photos/ Octav Ganea
Dragnea congres

Liviu Dragnea lansează un nou atac fără precedent la adresa unor jurnalişti. Chiar dacă nu i-a pronunţat numele, şeful PSD s-a referit la moderatorul Jocuri de Putere de la Realitatea TV, Rareş Bogdan. cei de la Realitatea nu au putut avea studio la Congresul PSD şi au făcut emisiune de afară.

Citește și: Atenție! Toți proprietarii acestor mașini sunt vizați! Sute de mii de astfel de modele, RECHEMATE în service

Dragnea a lansat alte acuzaţii dure la adresa aşa zisului stat-paralel. "Unii stăteau afară pe maşini şi urlau. Cred că undeva sunt nişte maşinaţiuni. O caracatiţă în această societate. Undeva e un centru de comandă şi spunem asta, asta şi asta. Dăm afară în presa internaţională toate astea. Această gogoaşă se va sparge. Încet şi sigur adevărul iese la iveală. Şi o să doară foarte tare.

Citește și: Plecare la PACHET de la HotNews! Cei mai importanți oameni PĂRĂSESC redacția

Se agită foarte mult această structură mafiotă, această caracatiţă. Modificăm legi şi urmărim să fie puse în aplicare. Azi e marţi 13? E o zi cu ghinion în seara asta pentru mulţi", a tunat Dragnea în direct la Antena 3, la emisiunea lui Mihai Gâdea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.