Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, atac FĂRĂ PRECEDENT la Klaus Iohannis

facebook.com
Liviu Dragnea PSD

Liderul PSD, Liviu Dragnea, lansează un atac fără precedent la adresa președintelui Klaus Iohannis, după ce președintele nu i-a invitat la festivitățile 1 Decembrie pe liderii politici cu probleme penale.

Citește și: SONDAJUL care zguduie scena politică: USR a depăşit PNL

Citește și: Dacian Cioloş dă semnalul: 'A instituit frica, intoleranţa, duplicitate'

Citește și: Liviu Dragnea, acțiune de FORȚĂ: mesajul către ambasade

Citește și: Noi incidente grave în complexul groazei: Mai mulţi oameni răniţi la Therme

”Simt foarte multă frustrare, că biroul președintelui României, care, teoretic, ar trebui să fie și președintele meu, este luat în glumă de cineva, care la fel ca și președintele a considerat că aceea este casa lui.

Poate peste câțiva ani ne aduce acte prin care să ne arate că Palatul Cotroceni este al lui, că are experiență în acest domeniu.

Este foarte greu de înțeles de ce președintele ia astfel de decizii, în urma cărora președintele își ia foarte multe înjurături.

Domnul președinte nu înțelege că 1 Decembrie nu este ziua lui, nu este ziua lui, deși poate că și-ar dori, este ziua conștiinței naționale (...) Acest om gândește cu dublă, cu triplă măsură.

A spus că vrea Guvernul meu, acum ne spune că vrea să câștige alegerile și cred că vrea Parlamentul meu. Are SRI-ul meu, va avea și SIE al meu. Urmează să spună o frază celebră: statul sunt eu. Ceea ce văd în ultima perioadă îmi arată că acest om tinde spre o atitudine dictatorială. Nu știu dacă a invitat nimeni de la PSD, dar nu cred că va merge nimeni la acest eveniment”, a declarat liderul PSD.

Liviu Dragnea susține că în acest moment există presiuni asupra justiției, pentru că ”procurorii se tem să semneze anumite rechizitorii”.

”Eu cred că președintele Klaus Iohannis va plăti prima dată pe 11 decembrie, când va primi o palmă din partea românilor. După aceea, președintele va plăti printr-o cotă de încredere din ce în ce mai mică.

Eu sunt de acord cu eliminarea imunităților, dar eliminarea pentru toți oamenii politici, inclusiv pentru președinte (...) Vreau să știe toată lumea că inclusiv președintele poate fi anchetat, iar dacă PSD va câștiga alegerile vă promit că nu vor exista presiuni din nicio parte, iar procurorii vor avea inclusiv pe președinte, eu nu știu dacă este nevoie, dar procurorii vor avea posibilitatea reală de a face anchete”, a mai precizat Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.