Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea 'bate cu pumnul în masă' după ce l-a debarcat şi pe Mihai Tudose: 'O să-i stimulăm acum, nu vor mai avea tensiuni' / VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea partid

Şeful PSD, Liviu Dragnea, joacă tare. Mihai Tudose şi-a dat demisia, iar acum unii dintre 'trădători' vor avea mari probleme. Dragnea i-a ironozat pe aceştia şi i-a avertizat. Nu vor mai avea loc în noul Guvern.

"Cu Gabriel Petrea am o nelămurire. Veneam la sediu şi a venit la mine să îmi spună că postarea nu e împotriva mea. Pot să lucrez cu oameni care m-au criticat. E normal. O să îi stimulăm acum. S-au apucat de scris şi e foarte bine. Au fost făcute public acele scrisori şi aici a fost problema. Cine vrea să mai aibă tensiuni în partid, nu o să le mai aibă.

Citește și: Decizia care-i poate crește averea Simonei Halep: Variantele de milioane de euro ale liderului mondial – schimbare RADICALĂ

Nu va fi nicio listă curtă. Cine are propuneri şi idei de miniştri, pe masă şi discutăm. E aceeaşi relaţie a mea cu Niculae Bădălău. Am şi glumit. Cu Adrian Ţuţuianu nu am stat la aceeaşi masă. Eu nu am vorbit cu Adrian Năstase să văd dacă Bădălău s-a văzut şi a vorbit cu domnul Năstase. Nu discutăm de sancţiuni acum", a spus Dragnea.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.