Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu și Mihai Tudose, discuție PRIVATĂ cu Klaus Iohannis: Ce le-a transmis președintele / VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Dragnea Iohannis

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a confirmat, miercuri, că a avut, alături de preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi de premierul Mihai Tudose, o discuţie cu şeful statului, Klaus Iohannis, marţi la Palatul Cotroceni, după ceremonia de depunere a jurământului de către noii miniştri.

"Am discutat cu preşedintele câteva chestiuni de interes naţional legate de viitoarea agendă politică a României, despre ceea ce trebuie să facem coordonându-ne eforturile instituţiilor pe care fiecare le conduce", a afirmat preşedintele Senatului, la Palatul Parlamentului.

Citește și: Culisele divorțului lui Marcel Toader, fostul soț al Gabrielei Cristea! Cum s-a ales acesta cu o sumă URIAȘĂ

Întrebat dacă în discuţia cu şeful statului au fost abordate şi chestiunea absorbţiei fondurilor europene sau situaţia de la Ministerul Apărării Naţionale, Tăriceanu a negat.

Liviu Dragnea a vorbit și el despre întâlnirea din biblioteca de la Cotroceni, la care a participat și premierul Mihai Tudose.

”Nu am discutat foarte multe lucruri, pentru că a fost vorba doar de câteva minute, dar şi eu şi domnul Tăriceanu şi s-a lăsat de înţeles şi din partea preşedintelui şi domnul prim-ministru a susţinut că, la un moment dat, ar trebui să avem o întâlnire în patru să discutăm despre mai multe lucruri care trebuie decise de cele patru instituţii, cel puţin, care sunt valabile şi pentru această toamnă şi pentru anul viitor şi pentru 2019. Şi sper să aibă loc această întâlnire într-un termen rezonabil, pentru că va fi o întâlnire importantă, atât în ceea ce priveşte politica de înzestrare a armatei, sprijinul pentru industria de apărare, pregătirea mandatului din 2019, precum şi discuţia despre 2018. A fost o discuţie pozitivă din punctul meu de vedere, sper să se realizeze această întâlnire cât de curând.”, a declarat, la Palatul Parlamentului, Liviu Dragnea.

Citește și: Turcescu îl mitraliază pe Dragnea! Ce l-a revoltat pe deputatul PMP .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.