Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, candidatul PSD la prezidenţiale? Reacţia lui Codrin Ştefănescu

Inquam Photos/ Octav Ganea
Consiliul National PSD Dragnea Codrin

Codrin Ştefănescu, secretarul general al PSD, reacţionează la anunţul făcut de Dănuţ Cristescu, preşedintele CJ Teleorman, cu privire la faptul că Liviu Dragnea ar urma să fie candidatul social-democraţilor la prezidenţiale.

"Dănuț Cristescu și-ar dori ca Liviu Dragnea să fie candidatul, așa cum poate și-ar dori câteva sute de mii de membri de partid. Pe 15 februarie încep analiza unui material gigant, la nivelul fiecărei localități. Am lansat o întrebare și o analiză vis a vis de candidat PSD, candidat ALDE sau candidat comun. Vom ști exact care e cea mai bună variantă și vom face anunțul. Este mult prea devreme. Analiza o facem cu mijloacele proprii ale partidului. Materialele au început deja să se strângă", a declarat Codrin Ștefănescu, joi seara, la Antena 3.

Într-un interviu la Antena 3, la finalul anului trecut, Liviu Dragnea nu a exclus varianta unei candidaturi. "La prezidenţiale trebuie să fie un candidat unic, voi stabili cu domnul Tăriceanu. Nu resping nici varianta cu mine, nici cea cu Tăriceanu. Alegem pe cine are mai multe şanse. Domnia lui Ioahnnis trebuie să înceteze. Încă cinci ani cu Iohannis înseamnă dezastru", a afirmat preşedintele PSD.

CITEȘTE ȘI: Unul dintre cele mai TOXICE alimente: somonul de crescătorie .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.