Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, ce-ti mai place defaimarea!

“La puscarie cu voi, cu tot cu PNL-ul vostru, f…-va muma-n…”, argumenta sambata, echilibrat, de stanga, social-democratul Elvetianu’, fost lider al clanului Tobosarilor, actualmente militant PSD Sector 5. Se adresa unui grup de oengisti de la “Bucurestiul meu drag” care facusera marea eroare sa ma invite la o plimbare-discutie pe teme de arhitectura – si care stabilisera un traseu care trecea si prin Ferentari.

Ideologul Elvetianu’ era flancat de toata crema politica PSD din sector: Ilie Mario Rafael, presedinte executiv, care abia ce-si anulase mitingul de protest impotriva lui Robert Negoita – si care-i coordona savant pe protestari (“Strigati, ma: ne-ati facut tigani!”); Gheorghe Rasniceanu, mai cunoscut ca “Macelaru’” pentru delicatetea ideilor sale umaniste - vicepresedinte PSD Sector 5; Andrei Mustatea, lider al tineretului frumos si liber PSD Sector 5, care filma agresiunea cu ochi rece, de Tarantino.

Imaginile astfel obtinute urmau sa fie difuzate si promovate, cateva ore mai tarziu, de consilierul PSD Sector 5, reputatul jurnalist Andrei Badin, implicat probabil din prea multa inocenta in aceasta operatiune – cunoscuta fiind optiunea sa poate prea rigida pentru normele deontologice, pentru care a si primit trofeul “Duicu” si distinctia “DNA” pentru intreaga activitate.

Asta e lectia desprinsa de faimoasa organizatie PSD Sector 5 din simpatica lege Anti-Defaimare prin care Liviu Dragnea voia sa ne amendeze pe toti: “La puscarie cu voi, cu tot cu PNL-ul vostru, f…-va muma-n…”.

Una legiferam in Parlament, elegant, reformator, alta facem in Ferentari.

Problema in toata povestea asta? Ca si la alegerile prezidentiale din 2014: inteligenta publicului. Oamenii astia cred ca daca au interlopi si bani, au si idei. Pe care le pot impune publicului.

Nu au. Si nu pot.

Dupa 25 de ani de democratie, romanii sunt mult mai antrenati in materie de comunicare decat pe vremea mineriadelor. Stiu sa citeasca o stire. Au pareri. Reactioneaza la atacuri si manipulari. Se aliaza cu cei slabi. I-am anuntat deschis, inca din vara lui 2015, pe cei de la PSD cum voi castiga Sectorul 5: mizand doar pe oamenii inteligenti, educati si decenti. N-au inteles nimic – ei fac tot ceea ce stiu din 13-15 iunie: ba sunt omul lui Bercea Mondial, ba ma huiduie lumea in Ferentari pentru rasism, ba mi-am inscenat singur huiduielile. Un nivel comunicational de tip “mi-a mancat catelul tema” sau “taranistii au tiparnita de bani la subsol”. Dovada ca inscenarea din Ferentari – cu toate resursele pe care le-au cheltuit (enorme!), cu tot controlul pe care l-au avut pe imagini si mediatizare, cu tot efectul supriza de care au beneficiat integral – s-a intors impotriva lor.

Si acum nu mai stiu pe unde sa scoata camasa si bandiera rossa.

Asadar, ce facem, dom’ Dragnea? Tolerantule! Inchidem Facebook pentru cartolinele cu care s-a reactionat la pesediada voastra Zabrauti-style?

content-image

content-image

content-image

content-image

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.