Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, critici dure pentru deputatul 'mitralieră' Cătălin Rădulescu

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea iccj

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a ținut să se distanțeze de afirmațiile deputatului PSD, Cătălin Rădulescu, cel care a delcarat că deține o mitralieră acasă și este dispus să iasă în stradă cu ea, dacă s-ar întoarce anumite vremuri în România.

AICI DECLARATIILE COMPLETE ALE DEPUTATULUI PSD

”Am o părere mai mult decât proastă despre declarațiile dumnealui. Dincolo de faptul că sunt neavenite, mi se par foarte periculoase. Eu nu știu dacă mai poate avea dreptul să dețină acele arme. Un om nu se poate juca cu asemenea afirmații, amenințând că le folosește și, în același timp, să aibă dreptul de a purta în mod legal arme de foc", a spus Dragnea, miercuri, după bilanțul MAI.

Întrebat dacă Rădulescu va fi exclus din PSD, Liviu Dragnea a afirmat că se va discuta la nivelul partidului.

"O să discutăm în partid lucrul ăsta, pentru că nu iau decizii singur. Riscă foarte multe lucruri. PSD-ul nu este de acord cu un asemenea comportament", a punctat Dragnea, care a precizat că nu a vorbit cu Rădulescu după respectivele declarații.

Deputatul Cătălin Rădulescu a șocat opinia publică cu declarațiile făcute într-un interviu.

"De ce stau mai stau ca proştii, acolo? N-au treabă? N-au serviciu? N-au copii? Au fost scoşi în stradă şi manipulaţi. Au fost mulţi dintre ei aduşi de multinaţionale. Danone, Raiffaissen şi câte şi mai câte", a afirmat Rădulescu, potrivit adevarul.ro.

Rădulescu ameninţă că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi e pregătit să o folosească din nou, conform sursei citate. "Dacă mă apucă o nebunie, pot să ies şi să trag din nou cu ea. Am tras şi eu la Revoluţie şi pot să trag din nou", a mai spus Rădulescu.

EXCLUSIV - Fracturi majore în USR. Dacian Cioloş, la un pas să rupă partidul

Cătălin Rădulescu a oferit mai multe explicații, la televiziunile de știri, acuzând jurnaliștii de la Adevărul că au trunchiat interviul și au scos din context afirmațiile sale. Ulterior, deputatul a mai afirmat că a vrut să-și bată joc de jurnaliști și să-i inducă în eroare intenționat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.