Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea dă tonul campaniei electorale a PSD, cu atacuri la Iohannis: 'Nu la Miami trebuie să plece. Trebuie să răspundă pentru casele furate'

dragnea

Liviu Dragnea dă tonul campaniei electorale a PSD pentru alegerile europarlamentare, cu atacuri la preşedintele Klaus Iohannis. Într-un dialog cu mulţimea, liderul PSD a afirmat că preşedintele trebuie să rămână în ţară pentru a da socoteală.

În timp ce se referea la Klaus Iohannis, un participant la miting a strigat: "Să meargă în Germania!" În replică, Dragnea a afirmat: "Să meargă în Germania? Poate pleacă la Miami. Costa Rica? Numai destinaţii frumoase. Nu poate rămâne în ţară să dea socoteală pentru toate blocajele, pentru toată ura, pentru toată dezbinarea? Nu la Miami trebuie să plece. Trebuie să răspundă pentru casele furate. Şi el, şi ăia care îl sprijină."

Mitingul PSD în centrul Craiovei a început puțin după ora 16.00. Potrivit jandarmilor, în centrul Craiovei s-au adunat peste 20.000 de participanți. La începutul mitingului, liderul social-democraților, Liviu Dragnea, a făcut o baie de mulțime, dând mâna cu mai mulți participanți. Oamenii au pancarte cu candidații la alegerile europarlamentare și cu mesaje pro-PSD.

CITESTE SI: De ce este INDICAT să dormim cu o pernă între genunchi .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.