Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea declanșează JIHADUL: 'Vom face o comisie de anchetă'

Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea

Șeful PSD, Liviu Dragnea a făcut un anunț de ultimă oră. În direct la România TV, președintele Camerei Deputaților a anunțat că luni va face o comisie de anchetă pentru că s-au găsit probleme mari în Guvern. Dragnea spune că îi va chema la raport pe Dacian Cioloș sau Anca Dragu, fostul ministru al Finanțelor din cauza unei găuri de milioane.

Citește și: Premierul Sorin Grindeanu e în ALERTĂ: Ce face șeful de la Palatul Victoria în această seară

"Explicațiile le va primi Klaus Iohannis de la viață. De la ce se va întâmpla în fiecare zi după măsurile luate de către noi. Din păcate, nu a cerut explicații premierului Cioloș sau ministrului Anca Dragu pentru ce s-a întâmplat la finanțe la finalul anului. O să le cer eu mâine. Vom face o comisie de anchetă. Este ilegal ce s-a întâmplat acolo. Au făcut o rectificare pozitivă în noiembrie. Acum totul ne arată că veniturile sunt mai mici. Asta e ilegal. Cine a mințit, trebuie să plătească. Bugetul are o gaură de 10 miliarde de lei. Asta trebuia să ceară președintele. Vom cere noi însă aceste explicații. I-am cerut ministrului de Finațe să facă o verificare clară în minister. Vom face o comisie de anchetă parlamentară imediat.

Citește și: DOLIU Unul dintre cei mai controversați lideri ai lumii a încetat din viață / VIDEO

5 persoane să dea explicații. Premierul, ministrul finanțelor, ministrul fondurilor europene sau șeful consiliului fiscal. Să iasă la iveală adevărul ultimelor zile din acest an și de ce s-a evitat și întârziat instalarea noului guvern. ", a tunat Dragnea la RTV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.