Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, despre proteste: 'De ceea ce îmi era teamă s-a întâmplat'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea

Grupurile parlamentare reunite ale PSD şi-au exprimat "fără echivoc susţinerea pentru Guvern", a anunţat Liviu Dragnea, în urma unei şedinţe a parlamentarilor social-democraţi.

"Au avut intevenţii câţiva colegi care şi-au exprimat susţinerea totală pentru continuarea guvernării, ceea ce era important şi pentru premier să afle. Teoretic, nu am avea probleme la motiunea de cenzură", a declarat Dragnea.

În schimb, liderul PSD a declarat că membrii şi simpatizanţii partidului sunt tot mai nervoşi, iar contramanifestaţia de duminică de la Cotroceni e un lucru care spera să nu se întâmple.

"Creşte nervozitatea în rândul membrilor şi simpatizanţilor PSD, pentru că în opinia lor după ce a fost abrogată ordonanţa, asistăm la un protest politic împotriva unui guvern legitim. În continuare fac apel la calm. Ceea ce îmi era teamă s-a întâmplat. Aseară, un grup de oameni nemulţumiţi s-a strâns la Cotroceni. Vreau să facem tot ce e posibil să nu se escaladeze acest conflict în stradă. Atâta timp cât această stare conflictuală continuă, nimeni nu are de câştigat, toată lumea are de pierdut. Am văzut câteva mesaje în Piaţa Victoriei că trebuie să devenim o ţară care să fie condusă prin referendumuri. Eu nu cred asta", a mai declarat Dragnea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.