Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea devoalează culisele eventualei plecări a lui Victor Ponta din PSD:'E un război hibrid'

dragnea ponta

Liviu Dragnea devoalează culisele eventualei plecări ale lui Victor Ponta de la PSD. Şeful social-democraţilor spune că totul face parte dintr-un război hibrid care îi are combatanţi pe foşti oameni din PSD.

"Chiar el recunoaşte că nu e liber de contract. PSD a spus că nu e transferabil. Nu cred în nicio ştire sau zvon că Victor Ponta pleacă din PSD. Experienţa lui trebuie folosită după alegeri. Din partea noastră nu e liber de contract. Eu am fost vicepremier în guvernul Ponta. Echipa cu care a condus Ponta România a fost o echipă. Nimeni nu poate conduce singur, oricât ar fi de genial. Eu nu cred că pleacă nimeni. Nu sunt lipsiţi de caracter să plece. Pe domnul Bogdan Diaconu îl depăşeşte situaţia. Poate că cei care au avut UNPR, acum vor să facă un UNPR reloaded. Le transmit că dacă vor asta, e prea târziu.", a spus Dragnea la Antena 3.

Vezi şi: Liviu Dragnea, săgeţi dure către Klaus Iohannis şi PNL: 'E foarte grav'

Liviu Dragnea îi transmite lui Ponta că nu va fi doar deputat în viitorul Parlament dacă rămâne la PSD. "După alegeri nu cred că poate rămâne doar deputat. Victor, eu şi Călin Tăriceanu suntem nişte ţinte. Chiar dacă m-a certat Adrian Năstase pe blog, a spus un adevăr. În România, normalul e anormal. E diferenţă de vârstă între noi. Zece ani de zile. Eu gestionez lucrurile mai bine. Cred că va reveni în prim plan. E nevoie de el. Nu mi-a spus că pleacă din ţară. Nu am discutat acest subiect. O numire a lui sau a mea la Camera Deputaţilor ar face să explodeze acest război hibrid. Nu avem nevoie de asta. Relaţia dintre doi oameni, cimentată în 5 ani de zile, nu stă într-o funcţie efemeră. Eu am scrutinul şi procesul că aşa e în tenis. Eu îmi asum riscuri, dar nu accept execuţii", a spus Dragnea.

Citește și: Ei sunt românii care-și vând nunta pe OLX

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.