Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea DEZVĂLUIE măruntaiele Sistemului: Klaus Iohannis nu-l cunoaște, dar este beneficiar

Inquam Photos/Octav Ganea
Liviu Dragnea la PSD

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că președintele Klaus Iohannis nu coordonează ”statul paralel”, dar este un beneficiar direct al grupării. Totodată, Liviu Dragnea a precizat că președintele Iohannis preferă să apere această structură, din cauza unor interese electorale.

”Este unul dintre beneficiarii statului paralel, nu sunt sigur că este conștient de dimensiunea lui, nu sunt sigur că este implicat, dar este unul dintre beneficiari. Nu știu din ce motive, electorale sau de altă natură, preferă să ia apărarea unei bucăți din această grupare. Când vezi stenograme, acțiuni care indică încălcări flagrante ale legii. În orice stat normal, oamenii ăia erau chemați dacă nu în noaptea aia, dimineață erau chemați la explicații. La noi procurorul general între două șampanii ne spune că nu e nicio problemă, președintele spune că nu a văzut nimic. Nu știu de ce face acest lucru domnul Iohannis, din ce calcule electorale. Cel care a fost înainte, a fost părtaș la acest sistem, dar nici el nu-i cunoștea dimensiunea, pentru că această grupare s-a dezvoltat foarte mult din anul 2013”, a declarat Liviu Dragnea, la România TV.

Întrebat ce relație are cu Iohannis, Dragnea a spus că nu a mai vorbit cu acesta de la celebra întâlnire de la Cotroceni.

”Eu încerc să am relații instituționale cu președintele. De la aceea întâlnire nici nu ne-am mai văzut, nici la telefon nu am vorbit. La respectiva întâlnire ne-a spus că dorește să colaboreze cu Guvernul, doamna Dăncilă i-a răspuns la fel, dar i-am spus că trebuie să fie o dorință de colaborare reală, o colaborare bazată pe schimburi de idei”, a mai spus Dragnea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.