Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea e cerut în ring: 'Trebuie să își dorească și dumnealui'

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea gest

Liviu Dragnea președinte! Nu la PSD, ci la Cotroceni. Asta e marea dorință a multor lideri social-democrați, dar planul din partid s-ar putea să nu se potrivească cu cel al șefului lor.

Lia Olguța Vasilescu a anunțat, duminică seara, la Antena 3, că Dragnea ar putea intra în ringul candidaților la președinție. Totul depinde doar de el, a precizat vicepreședintele PSD.

Citește și: Umilință totală pentru Mircea Badea! Marian Godină râde de Mircea Badea, după ce vedeta Antena 3 a fost bătută în mall

”Sunt șanse mari. Deocamdată nu am luat nicio decizie. Sunt mari pentru că întotdeauna președintele partidului este cel care a reprezentat partidul în bătălia pentru președinție. Dar, trebuie să își dorească și dumnealui.”, a anunțat Vasilescu.

Întrebată ce șanse ar avea, totuși, președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, să câștige alegerile, având în vedere că ultimii candidați au pierdut alegerile, Lia Olguța Vasilescu a spus: „Eu nu cred că Mircea Geonă a pierdut alegerile. Am fost în noapte respectivă când s-au numărat voturile. Depinde despre ce discutăm, despre bătălia cu statul paralel pe care trebuuie să o ducem până la capăt sau despre faptul că oameni nu se duc la vot. Atunci haideți să ne predăm toți și să îi lăsăm pe ei să conducă”.

Citește și: Dezamăgire totală pentru Rareș Bogdan! Anunț important privitor la emisiunea sa

Coaliția PSD-ALDE încă nu a stabilit dacă va avea un candidat unic pentru alegerile prezidențiale de la finalul acestui an.

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat, sâmbătă, întrebat fiind dacă Liviu Dragnea va face la CEx al partidului de duminică un anunț legat de o candidatură la prezidențiale a liderului social-democrat, că pe 15 sau 20 februarie va fi luată o decizie în urma analizei interne.

Citește și: VIDEO. Reacție uluitoare a lui Mircea Badea, după ce a fost făcut KO! A vrut să se bată din nou

Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, în urmă cu câteva zile, că se „gândeşte serios” la o candidatură la alegerile prezidenţiale din acest an.

Referitor la subiect, pe 27 decembrie 2018, Liviu Dragnea a afirmat, întrebat despre o candidatură la alegerile prezidenţiale, că nu respinge nicio variantă, „nici cu mine, nici cu domnul Tăriceanu, nici cu altcineva”.

Citește și: Liviu Dragnea scoate artileria grea și lovește decisiv! Sume importante vor fi tăiate .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.