Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea e de NEOPRIT: DEZVĂLUIRI și ATACURI TOTALE la Antena 3

Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea aruncă în jocul politic toate armele pe care le are. După ce nu a mai ajuns premier, liderul PSD și-a propus cel mai de încredere om, Sevil Shhaideh, pentru funcția de la Palatul Victoria. Numai că președintele Klaus Iohannis a făcut o mutare neașteptată. A anunțat că va spune pe cine propune abia după Crăciun.

Dragnea a dezvăluit ce i-a spus Iohannis la Cotroceni după ce a aflat că Sevil Shhaideh e propunerea PSD pentru funcția de premier.

Citește și: `Clanul Bușoi` a luat în stăpânire Banatul (presa)

”A spus că propunerea e foarte bună și că o știe. A zis că face anunțul după ce termină consultările. Părerea mea a fost că va face anunțul azi. Dar, totul s-a schimbat după ce a vorbit cu Traian Băsescu. O fi făcut un pas înapoi, o fi văzut și ce se întâmplă în presă.”, a spus Liviu Dragnea la emisiunea realizată de Mihai Gâdea la Antena 3.

Dragnea i-a atacat și pe tehnocrați, care au început să răspândească zvonuri că președintele o va refuza pe Shhaideh.

Citește și: Bomba lui Iohannis : “Desemnarea va avea loc dupa Craciun !”

”Seful de cabinet al lui Dacian Cioloș spune că președintele Iohannis trage de timp și că nu o va numi pe doamna Shhaideh. Eu sper ca să nu fie o informație reală. Am avut un guvern nelegitim, acum avem și unul cu atribuțiile tăiate. Nu există noimă ca să se facă această întârziere.”, a adăugat Dragnea.

Președintele PSD a lansat și un mesaj mai cifrat. A povestit ce i s-a întâmplat după referendumul din 2012. Precizăm că DNA i-a făcut un dosar penal, doar lui dintre toți liderii din USL, și s-a ales cu o condamnare cu suspendare. ”Eu am fost aruncat așa din curte în uliță, pe stradă. Au zis: Luați-l. Eu am fost ofranda.”, a precizat Dragnea.

Citește și: Moise Guran e acuzat de PLAGIAT: Ce ar fi făcut fostul jurnalist

Pentru că a fost ales președinte al Camerei Deputaților, Dragnea spune că va refuza paza SPP. ”Nu vreau paza de la SPP. Eu am doi soferi, Relu si Traian, merg de ani de zile cu ei si ma simt foarte bine asa. Mai face si SPP-ul economie asa. I-am intrebat si pe colegii din Parlament daca ei cred ca cineva va da cu pietre in masina lor si au nevoie de SPP si au zis ca nu. "Pai daca si la tine in tara ti-e frica?!"”, a mai zis Dragnea la Antena 3.

Întrebat dacă va candida la președinția României în 2019, Dragnea a fost enigmatic: ”Pas cu pas.”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.