Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea e plin de NERVI: 'Contractul nu conține și niște obligații de ambele părți?'

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea dna

UPDATE

Ulterior, Liviu Dragnea a venit cu câteva precizări. ”Pe de altă parte, vreau să le mulțumesc agenților de la Poliția Rutieră pentru eforturile deosebite făcute azi pentru fluidizarea traficului. Nu știu cum a fost în alte zone, însă pe drumul dinspre mare spre București se circulă destul de bine, ținand cont de numărul uriaș de mașini. Eu chiar acum intru în București și am facut doar două ore! Pentru a nu primi critici sau amendă, că scriu mesaje fiind la volan, vreau să vă spun că eu dictez mesajele și Irina le postează. Și acum să vedem cum e traficul prin București!”, a scris Dragnea pe Facebook, la întoarcerea de la mare.

Știrea inițială

Liviu Dragnea e plin de nervi, după ce a fost asaltat cu mesaje de la românii care au fost plecați în minivacanța de 1 mai la mare! Liderul PSD a fost informat că plata prin SMS a taxei de pod de la Fetești nu funcționează, iar șoferii trebuie să stea să plătească taxa la ghișeele de pe autostradă.

UPDATE - Răspunsul instant al CNAIR

”Mi se pare inadmisibil!”, a tunat Dragnea, supărat pe Ministerul Transporturilor și pe CNAIR. În plus, el consideră că o vină o au și rețelele de telefonie mobilă.

Citește și: Cine are cele mai multe victorii la Exalton până acum! El ar putea câștiga 100.000 de euro

”Am primit multe mesaje astăzi de la oameni care se întorceau de la mare, pe Autostrada Soarelui, că nu pot plăti taxa de pod la Fetești prin SMS, deoarece sistemul nu funcționează. Mi se pare inadmisibil ca într-o zi cu trafic atât de intens pe autostradă să existe probleme cu sistemul de plata. Totusi, mă întreb și eu, contractul dintre Compania de drumuri(CNAIR) și operatorii de telefonie mobilă nu conține și niște obligații de ambele părți? Cetățenii care nu au nicio vină nu trebuie protejați?”, e mesajul lui Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.