Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea e speriat de planurile lui Mihai Răzvan Ungureanu

iohannis ungureanu mru

Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, a declarat miercuri, la Bacău, că este "surprinzătoare, dar foarte gravă afirmaţia lui Mihai Răzvan Ungureanu că SIE, după ce ajunge el acolo, o să facă legi".

"Este inadmisibil să susţii aşa ceva în condiţiile în care, constituţional, în România legile le adoptă Parlamentul, nu SIE. Dar să sperăm că a fost o scăpare, o efuziune generată de foarte multă adrenalină, probabil generată de emoţiile numirii sale", a afirmat Liviu Dragnea, după o reuniune a Comitetului executiv al Organizaţiei Judeţene PSD.

Noul director SIE, Mihai-Răzvan Ungureanu afirmase, marţi, în faţa plenului comun al Camerei Deputaţilor şi Senatului, că este nevoie de regândirea pachetului de legi privind siguranţă naţională şi că îşi doreşte schimbarea ''percepţiei păguboase'' care afectează serviciile speciale. "Este nevoie de un cadru legislativ, de o nouă cultură a problematicii de securitate, de acoperirea diferenţelor de cunoaştere dintre comunitatea de profesionişti şi societatea românească în ansamblul ei", declara Mihai Răzvan Ungureanu, scrie agerpres.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.