Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea este SURPRINS de afirmațiile atribuite lui Timmermans

Inquam Photos/ Octav Ganea
Liviu Dragnea 14 09 2018

Președintele PSD, Liviu Dragnea, se arată surprins de declarațiile lui Frans Timmermans, prim vicepreședintele Comisiei Europene. Dragnea este surprins cu atât mai mult cu cât susține că a avut o discuție lungă și bună cu oficialul european - vezi aici declarațiile atribuite oficialului european.

Citește și: CSM a decis - Livia Savonea acceptă invitația premierului Dăncilă și merge la Palatul Victoria

„N-am citit și mă abțin foarte tare să comentez. Cu Udo Bullmann și Timmermans am avut o discuție lungă și bună. Fiecare am înțeles cum stăm și ce-și dorește. În periaoda următoarea o să avem discuții ca să nu mai fie informații care să circule de la unul la aștul. Îmi vine greu să cred că domnul Timmermans ar fi declarat așa ceva. Eu știu discursul domnului Timmermans din cadrul evenimentului.

M-am angajat la acea discuție că mă abțin să comentez despre declaratii sau cuvinte care nu mi se zic în față. În acest sens nu vreau sa comentez”, a spus Liviu Dragnea.

Reacția liderului PSD vine după ce Frans Timmermans a declarat, după o întrevedere cu Liviu Dragnea, liderul PSD, că acesta "nu vrea să părăsească familia (PES,n.red.), vrea ca posibilele neînțelegeri să fie rezolvate",oficialul UE adăugând că "nu știe dacă Dragnea chiar crede ceea ce spune".

Timmermans s-a întâlnit cu Liviu Dragnea la Congresul Partidului Socialiștilor Europeni (PES), care s-a desfășurat weekendul trecut în capitala Spaniei, Madrid. La întrevedere au mai participat Serghei Ștanișev, președintele PES, și Udo Bullmann, liderul grupului socialiștilor și democraților din Parlamentul European.

Citește și: Liviu Dragnea, a anunțat de ce DEPINDE SOARTA OUG 7 pe justiție, care a scos lumea în stradă

Șeful PSD, Liviu Dragnea, a fost huiduit de europarlamentarul S&D Ana Gomes, la congresul Partidului Socialiștilor Europeni, care a avut loc la Madrid. La finalul discursului, Ana Gomes i-a strigat ”Afară cu corupții! Nu vrem corupție în PES și în S&D”. Timmermans a declarat pentru site-ul Politico.eu că a fost "foarte strict și foarte clar" în cadrul întâlnirii menționate anterior.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.