Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea explică motivul pentru care legile justiției sunt criticate de la Bruxelles

captura
Dragnea conferinta

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că relația tensionată dintre Bruxelles și coaliția de guvernare din România a fost alimentată de ”minciuni spuse picătură cu picătură” atât din țară, cât și din partea reprezentanților României la Bruxelles.

”Picătură cu picătură, minciuna dusă picătură cu picătură dusă și de aici din țară și de la Bruxelles”, a precizat Dragnea, la Antena 3.

Ulterior, Liviu Dragnea a prezentat un document care ar fi fost trimis la Bruxelles și în care se arată că noul premier, Viorica Dăncilă, va susține legile justiției, asta în condițiile în care premierul nu făcuse nicio declarație publică. ”Mie nu mi se pare corect pentru români și pentru România să se mintă în felul acesta la Bruxelles”, a declarat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a explicat că nu înțelege de ce la Bruxelles există îngrijorări, pentru că legile justiției au fost traduse în limba engleză și trimise oficialilor europeni.

”Noi am tradus în engleză legile adoptate în Parlament, am făcut și sinteză cu explicații pentru acele amendamente, am transmis și explicațiile pentru acele amendamente și le-am transmis la Bruxelles. Asta am făcut-o 3-4 zi după ce legile au fost adoptate în Parlament”, a mai spus Liviu Dragnea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.