Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea face cel mai important anunț din ultima perioadă: 'Încep săptămâna viitoare'

Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, președinte al Camerei Deputaților, a făcut cel mai important anunț din ultima perioadă. Liderul PSD a spus la Antena 3, la emisiunea ”Sinteza zilei”, realizată de Mihai Gâdea, că săptămâna viitoare va iniția un demers legat de dosarul referendumului din 2012, în care a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare. Din acest motiv, Dragnea nu a putut fi numit premier.

Vezi și: Război total între Klaus Iohannis și PSD: 'Grațierea nu e pentru politicieni' / VIDEO

”Pe mine nu mă sperie nicio pisică. Nu am nici pisoi în frigider, nici scheleți în dulap. E adevărat că unii pot scrie, pot inventa ceva. E o dorința ca acest guvern să fie tulburat să lucreze, prin orice mijloace. Sunt anumiți procurori care au primit ordine. O să văd ce pot să fac. Totul se va plăti. Până de curând, primeam tot felul de informaţii, pe care le catalogam ca zvonuri, prin care aflam că regimul Iohannis îmi pregăteşte nişte dosare. Cum? Că nu au cum să inventeze. Mi s-a mai spus că sunt tot soiul de indivizi cu probleme cu legea, care sunt presaţi, ameninţaţi, să scrie nişte denunţuri. Şi în ultimele zile am primit astfel de informaţii, de la oameni din sistem. Şi nu este vorba doar despre mine, dar şi de domnul Tăriceanu. Eu nu voi sta să văd când se va trage, dar cât o să fiu liber şi cât voi putea să îmi exercit atribuţiile, voi face tot ce se poate. Sper ca până la urmă, cei din sistem care sunt forţaţi să facă asta să ezite, să nu o facă, pentru că totul se plăteşte. Absolut totul se va plăti. Şi o să vedeţi zilele următoare. Săptămâna viitoare am de gând să fac un demers constituţional, legal, legitim, legat de dosarul referendumului.

Citește și: Prima țară din Europa în care prelevarea de organe se face automat

Nu am vrut să-l fac până cum (demersul -n.r.), nu am vrut să folosesc această speţă în campania electorală, nu am vrut să mă acuze cineva că vreau să mă victimizez. Am suportat toate acuzele: condamnat penal, penal, a fraudat referendumul, fiind condamnat pentru o faptă de care nu am fost acuzat în rechizitoriu. Săptămâna viitoare o să vedeţi. Poate chiar mai multe (demersuri - n.r.). Săptămâna viitoare este săptămâna în care eu încep aceste acţiuni legitime şi legale. Nu neapărat ca răspuns la ceva, dar trebuie la un moment dat ca anumite practici să înceapă să fie eliminate.”, a spus Liviu Dragnea la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.