Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea face marele anunţ despre amnistie: 'Dacă răspunsul este amnistie prin OUG, să o dea. Dacă e amnistie prin lege, susţin'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea PSD

Liviu Dragnea susţine că nu pune presiune pentru adoptatea unei ordonanţe de urgenţă pentru amnistie şi graţiere, însă va susţine orice variantă preferată de partid, fie OUG, fie lege în Parlament.

CITEȘTE ȘI: Planta care purifică ficatul şi scade colesterolul. Cum trebuie consumată

"Am discutat despre amnistie si gratiere. Le-am spus ca pe mine personal nu ma mai intereseaza. Vor sa o dea la guvern, sa o dea. Cand vor sa o dea, e problema lor. Unii dintre colegii care ma criticau au tinut presiune luni de zile pentru a se emite aceasta ordonanta. Premierul Viorica Dancila a rezistat.

Nimeni nu a reusit sa raspunda care este solutia pentru rezolvarea tuturor nenorocirilor generate de aceste echipe mixte, de protocoale, de probe nelegale. Nimeni nu a putut sa raspunda la intrebarea cum putem ridica presiunea de pe judecatorii care au dosare in rem sau in personam, pentru a avea garantia ca judecatorii judeca numai dupa propria constiinta. Daca raspunsul este amnistie prin OUG, sa o dea. Daca e amnistie prin lege, sustin.

Groaza pentru a fi puse in aplicare legile justitiei si legile penale este data de faptul ca la toti cei care au facut rau le vine randul sa dea socoteala", a declarat Dragnea, după şedinţa CExN al PSD de vineri.

CITEȘTE ȘI: Studiu cu rezultate surpriză: Copiii născuţi în această lună sunt mai inteligenţi .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.