Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea face o dezvăluire explozivă: greul din PSD susținut de americani pentru a deveni șef al SRI

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea grindeanu

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, susține că în piața politică se vorbește mult despre Sorin Grindeanu viitor șef al SRI. Dragnea a precizat că Sorin Grindeanu le-a spus celor din PSD că are susținerea Ambasadei SUA pentru a-i lua locul lui Eduard Hellvig în fruntea SRI.

"În primul rând, asta spune el peste tot. (n.r. că e susținut de Ambasada SUA) El spune că ambasada Americană i-a promis să-l susțină să fie noul director al SRI-ului. Domnul Ciolacu susține chestia asta. Eu spun ce spune dumnealui. Mie îmi spun oameni din partid, că am condus și eu partidul ăla foarte mult. Ambasada pune oameni în funcția aia de când a intrat România în NATO. SRI-ul nu e partener, e subordonat CIA-ului.

CIA-ul, în statele pe care le consideră subordonate, ele pun acolo, la sugestia lor, cu acordul lor se pune șeful serviciului secret intern și nu numai, așa se joacă jocul asta în România.

Domnul Ciolacu nu își dorește că domnul Grindeanu să rămână la Transporturi, doar pozează în chestia asta", a declarat Liviu Dragnea, la Realitatea Plus.

Relația dintre Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu este una extrem de tensionată. Pe vremea când era lider al PSD, Liviu Dragnea l-a instalat pe Grindeanu în funcția de premier, iar când a abrogat OUG 13 l-a picat în Parlament.

Din informațiile noastre, Sorin Grindeanu va rămâne ministru al Transporturilor, în acest sens fiind negocieri între PSD și PNL. La rotativă, Transporturile ar trebui să revină liberalilor, dar se poartă negocieri pentru o schimbare a protocolului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.