Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea face precizări: 'Premierul pe care îl voi propune e...'

evz.ro
dragnea

PSD va merge cu o propunere la Cotroceni împreună cu ALDE, cu un prim ministru membru PSD, a declarat duminică preşedintele social-democraţilor, Liviu Dragnea, la Romania TV.

El a adăugat că PSD nu se bazează însă pe scenarii sau sondaje, nici "nu se culcă pe o ureche" şi a anunţat totodată că social-democraţii exclud să-l mai susţină pe Dacian Cioloş pentru funcţia de premier.

Citește și: A arătat tot la piscină: Vedeta care a renunțat la haine, în București / FOTO HOT

"Nu există această posibilitate", a precizat Dragnea, întrebat în ce măsură PSD îl va susţine pe Cioloş pentru mandatul de premier, după alegerile parlamentare.

"Nu există această posibilitate (n.r. - Dacian Cioloş). Răspunsul este acelaşi: Nu. PSD va merge cu o propunere la Cotroceni împreună cu ALDE, cu un prim ministru membru PSD", a continuat liderul PSD.

Citește și: GOL PUȘCĂ Așa a fost fotografiat unul dintre cei mai doriți bărbați ai planetei / FOTO

Dragnea a menţionat că există o diferenţă între el şi premierul Cioloş: " Este o diferenţă între mine şi domnul Cioloş - mică sau mare: şi datorită mie domnul Cioloş este premier, dar eu nu sunt preşedintele PSD datorită dânsului".

Întrebat dacă în cazul în care preşedintele Iohannis nu va accepta propunerea PSD va face o altă propunere, Liviu Dragnea a negat. "Nu. Dar să ajungem acolo. Mai sunt suficiente luni chiar vreau să ne concentrăm pe programul de guvernare, pe modul cum o să-l comunicăm, pe organizare şi după alegeri să vedem cum procedează preşedintele pe baza rezultatelor. Nu vreau să construim scenarii pe bază de ipoteze. Să vedem ce voturi luăm. Acum discutăm pe nişte sondaje, nu ne culcăm pe o ureche, nu ne vedem câştigători. Şi, din acest motiv, nu vreau să merg mai departe cu scenariile, dar nu vom merge cu o altă propunere, categoric nu", a spus preşedintele PSD.

Citește și: Unul dintre cei mai apreciați artiști spune că se tratează de dependență sexuală

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.