Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea i-a stabilit traseul lui Victor Ponta

dragnea ponta

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a dezvăluit că a avut zilele trecute o întâlnire cu fostul premier Victor Ponta "ca vechi prieteni", adăugând că acesta rămâne în PSD.

"Am avut o întâlnire cu domnul Ponta duminică, de două ore, ca vechi prieteni. Bineînţeles că rămâne în PSD", a spus Dragnea după o întâlnire informală cu reprezentaţii UNPR, întrebat dacă a vorbit în ultima vreme cu Ponta şi dacă acesta îşi face un alt partid sau rămâne în PSD.

Citește și: Crin Antonescu DESFIINȚEAZĂ PNL: E pe nicăieri, nici la putere, nici în opoziție, nici pe stradă

Liviu Dragnea a declarat marţi că termenul de 10 decembrie pentru depunerea proiectului de buget la Parlament este prea îndepărtat şi a subliniat că, pentru a avea în continuare sprijinul PSD, Executivul trebuie să păstreze în acest proiect măsurile care aduc bunăstare românilor.

Citește și: Crin Antonescu revine în forță: Ce are curaj să spună despreDacian Cioloș

"Cred că termenul de 10 decembrie este prea îndepărtat. De ce le trebuie atât de mult timp? Discutăm de un Guvern format din experţi care teoretic ar trebui să ştie lucruri, au câteva zile de când au ajuns la ministere, nu au plecat de la zero, ministrul Teodorovici le-a lăsat un proiect de buget încheiat. Sigur, e libertatea dumnealor să îl modifice, dar trebuie să păstreze în el, pentru a continua sprijinul nostru, măsurile bune care aduc bunăstare românilor, atât companiilor şi de stat şi private, cât şi persoanelor fizice, cetăţenilor. Ar trebui să se gândească Guvernul că orice întârziere de depunere a bugetului în Parlament întârzie foarte mult adoptarea bugetelor locale şi măsurile economice care trebuie să fie implementate", a precizat Dragnea după întâlnirea informală pe care a avut-o alături de alţi colegi din PSD cu reprezentanţi ai UNPR.

Citește și: Călin Popescu Tăriceanu lovește necruțător: Nu am ştiut că avem un geniu la preşedinţia Comisiei

Preşedintele PSD aanunțat că social-democraţii vor colabora în continuare în Parlament cu UNPR şi ALDE.

Reprezentanţii PSD şi cei ai UNPR au avut marţi o întâlnire informală la un restaurant din Bucureşti, în care au discutat despre acest subiect.

Citeşte şi: ALERTĂ TERORISTĂ în Franța

"Liderii de grup au stabilit să aibă loc o întâlnire pentru a discuta colaborarea în Parlament în noua conjunctură politică. Cred că discuţia de astăzi e o discuţie bună, nu avem de ce să nu colaborăm în Parlament în continuare în aceeaşi formulă. Am avut o discuţie şi cu domnul Tăriceanu zilele trecute. Aşa cum era firesc, l-am întrebat dacă crede că în continuare trebuie să colaborăm şi mi-a zis că nu are niciun fel de ezitare, deci asta înseamnă că în Parlament vom colabora la fel", a precizat Dragnea citat de agerpres.ro

Citește și: Turcia a doborât un avion rus la graniţa cu Siria - VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.