Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea și Tăriceanu, ședință crucială la Palatul Parlamentului. Ce vor discuta liderii coaliției

Tariceanu Dragnea

Liderii coaliției, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, vor avea mâine o ședință în cadrul căreia se va discuta despre execuţia bugetară şi proiectul bugetului de stat, anunță Antena3. Astăzi ministrul Finanțelor Eugen Teodorescu a avut o discuție cu liderul PSD pe această temă, în biroul lui Liviu Dragnea de la Parlament.

Întâlnirea liderilor coaliției de vineri are loc în contextul în care Tăriceanu s-a plâns că nu are o informare la zi cu privire la execuţia bugetară şi la proiectul bugetului de stat.

Lovitură pentru un controversat om de afaceri - Are de executat 10 ani de închisoare, după decizia definitivă a magistraților

”Vom discuta cu colegii din PSD ca ministrul de Finanţe să ne facă o informare la zi cu privire la execuţia bugetară până la finele lunii octombrie şi cu obiectivele care trebuie atinse până la sfârşitul anului, prin urmare care mai este nevoia de finanţare, dacă mai este nevoie de finanţare şi ce soluţuii se întrevăd în acest sens, precum şi cu proiecţia bugetului anului 2019. Cred că în această săptămână vom reuşi să facem această discuţie, în aşa fel încât la nivelul Guvernului să se poată avansa pe acest subiect cât mai mult”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, miercuri, la Palatul Parlamentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.