Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea îi atacă pe Dacian Cioloș și Klaus Iohannis, după ce Viorica Dăncilă a fost amenințată că va da socoteală la Parchet: 'Sunt niște turnători'

ciolos dragnea

Dacian Cioloș a amenințat-o pe Viorica Dăncilă că va da socoteală în fața procurorilor, pentru că ”încearcă să ascundă ilegalităţile care au loc în România şi că încercările sale de a minţi fac parte din planul PSD de a destructura democraţia”. Răspunsul pentru Cioloș nu a venit de la Palatul Victoria, ci de la Palatul Parlamentului.

Liviu Dragnea spune că Dacian Cioloș e ”o păpușă pusă să vorbească atunci când altcineva nu dorește”. Liderul PSD îl acuză pe fostul premier că alături de Klaus Iohannis fac parte din ceea ce el numește ”statul paralel” și le pune eticheta de ”turnători”.

Citește și: Unde lucrează Alina-Maria, fostă Binder, soția Principelui Nicolae al României

”Încerc să fiu foarte reţinut, dar nu prea îmi iese Domnul Cioloş este o păpuşă care e pusă să vorbească atunci când altcineva nu doreşte. Românii nu pot uita dezastrul guvernării conduse de Dacian Julien Cioloş. Cioloş nu are niciun fel de tresărire în ceea ce priveşte interesul României. De asemenea, această ameninţare permanentă din partea lui Cioloş, din partea lui Orban, din partea lui Iohannis, cu dosare penale, confirmă de fapt ceea ce spunem noi, că aceşti indivizi au în mână nişte instrumente umane care încă mai conduc nişte instituţii de forţă şi de represiune în România şi tot ameninţă. Pentru ce să răspundă doamna Dăncilă, pentru că contribuie prin programul de guvernare la dezvoltarea acestei ţări? Lumea e plină de turnători. Asta însemană statul paralel: nişte şmecheri care stau în spate şi nişte păpuşi care sunt scoase la înaintare.”, a declarat Liviu Dragnea la România TV.

Citește și: Eugen Teodorovici, replică pentru cei ce îl contestă! Dezvăluiri despre ANAF .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.