Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea îi ATACĂ pe socialiștii europeni: 'M-am văzut cu ei! M-am văzut degeaba' - VIDEO

Inquam Photos/ Octav Ganea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a participat joi la Suceava la alegere noului președinte PSD Suceava. În conferința de presă de la final Dragnea a spus că s-a întâlnit la Madrid cu socialiștii europeni „degeaba”.

Citește și: Liviu Dragnea a luat în vizor încă un şef de companie de stat: 'Să nu credeţi că dacă sunteţi înconjurat de 8, 9 foşti generali SRI puteţi face orice vreţi'

„Vreu să-l felicit pe domnul Ioan Stan pentru faptul că în sfârșit a fost ales președinte. S-a tot amânat această conferință. Prima dată când a fost programată de Codrin Ștefănescu am anulat-o că mi-a zis Viorica, mă rog... doamna prim-ministru, să merg la Madrid să mă văd niște oficiali europeni. M-am văzut! M-am văzut degeaba! L-am amânat. A doua oară s-a însurat Claudiu cu Olguța... Ioan Stan are capaciteatea să vă unească și să vă conducă spre un rezultat foarte bun la alegerile europarlamentare, și dacă țineți neaparat și la cele prezidențiale”, a spus Liviu Dragnea.

Dacă la Madrid liderii socialiștilor europeni au căzut de acord cu Liviu Dragnea, ulterior relațiile s-au răcit total.  Președintele Partidului Socialiștilor Europeni, Serghei Stanishev, anunța ulterior că relațiile cu PSD sunt înghețate până la alegerile europarlamentare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.