Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea îi pune la punct pe liderii din filialele rebele, Dâmbovița și Ialomița: 'Le-am dat un sfat prietenesc, să nu mai amenințe'

Inquam Photos / George Calin
neacsu tutuianu

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, că a luat act de rezoluții PSD Ialomița și Dâmbovița dar că este „puțin probabil” ca CExN să revină asupra deciziilor de excludere a lui Marian Neacșu și Adrian Țuțuianu.

”Oricând am fost deschis să discut cu orice membru din partid. Am citit documentele adoptate, am luat act de ele. Dacă în următorul CExN cineva va dori să reluăm discuția despre asta, nu o să mă opun. Am văzut niște poziții adoptate în CEX, care în deplină cunoștință de cauză și nivel de determinare au adoptat niște voturi. Înțeleg că se încep niște demersuri de contestare, ajung la Comisia de Etică, nimeni nu e oprit să facă ceva. Nimeni nu e oprit să se opună excluderii.

Citește și: Rareș Bogdan aruncă-n aer scandalul momentului! Cine e omul din Guvern care ar fi primit mită

Cu tot respectul pentru colegii mei, i-am rugat să nu mai amenințe celelalte organizații din țară. Le-am dat un sfat prietenesc.”, a spus Dragnea.

Liderul PSD a vorbit și despre faptul că Adrian Țuțuianu s-a plâns că Alexandru Oprea, fost președinte al CJ Dâmbovița, îi amenință pe primarii din județ care au semnat rezoluția de susținere a senatorului exclus din partid.

Citește și: Eugen Teodorovici a făcut marele anunț! Ce se întâmplă cu Autostrada Unirii

”Nu știu despre aceste demersuri. Pe domnul Oprea îl știu de la domnul Țuțuianu, despre care îmi zicea că e de mare valoare și de mare încredere, înainte de a-l pune președinte al CJ. Dacă face amenințări, cel mai bine ar fi să facă plângeri penale. Îi rog pe toți colegii mei, primari din Dâmbovița, Ialomița, membri de partid, să nu uite că am spus că sprijinim obiectivele acestui partid. Așa cum CEX a validat propunerea, mai mult sau mai puțin democratică, pentru a fi ras fostul președinte al CJ, tot la fel e normal ca fiecare să respecte și deciziile CEX. Nu poți să ceri ca doar deciziile tale să fie respectate, să jignești un întreg partid, iar apoi să ameninți cu demisia. Eu sper ca niciun primar sau parlamentar să nu părăsească acest partid.

În același timp, PSD e un partid mare și stabil. Am mai făcut Congres și am întrebat Congresul. Nu poți să supui la vot ce nu e trecut în statut. Am făcut și un miting. Am întrebat și în CEX și s-a supus la vot. PSD nu e un partid de maimuțe, CEX nu e instrumentul lui Iohannis sau al lui Pahonțu.”, a declarat Liviu Dragnea.

Citește și: Gabriela Firea a dat lovitura în Spania! Ce echipă de specialiști va veni și ce vor face .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.