Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea îi trasează sarcini noului ministru al Transporturilor: 'Nici nu mi se pare ceva extraordinar de complicat'

digi24.ro
Liviu Dragnea Razvan Cuc

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă, la Slobozia, că i-a solicitat ministrului Transporturilor să finalizeze cât mai repede lucrările la podul de la Drajna.

"Eu doar am solicitat, am adresat o rugăminte ministrului Transporturilor. Am înţeles că urmează să aibă o conferinţă de presă cât de curând şi s-ar putea să vorbească şi despre asta. Ceea ce am aflat, în aceste minute - că există studiile făcute. Urmează să ridice cât de curând, în aşa fel încât în cinci luni, şase luni să fie elaborată documentaţia şi să înceapă efectiv lucrările", a afirmat Liviu Dragnea, potrivit Agerpres.

CITEȘTE ȘI: Adevărul despre diabet: Un medic specialist distruge miturile despre această afecţiune

El a precizat că se va interesa "destul de des" de stadiul lucrărilor, afirmând că aceste lucrări nu se pare a fi ceva "extraordinar". 

"Eu o să întreb destul de des despre acest subiect pentru că nu este numai pentru Ialomiţa, e foarte simplu, şi nici nu mi se pare ceva extraordinar de complicat să se facă acest pod", a mai spus preşedintele PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.