Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, un nou atac la adresa sefului SRI: A cedat statului paralel

Agerpres
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea sustine că directorul SRI a cedat statului paralel, precizarea venind în contextul in care SRI a raspuns, luni, unui alt atac al liderului PSD, sustinand că Serviciul nu este implicat în jocuri de putere.

"E bine sa nu mai fie implicat (SRI) in nimic altceva decat în ce prevăd atribuțiile legale si constituționale. Sunt implicati in dezbaterea publica pentru ca vin informatii despre implicarea efectiva in alte actiuni care nu au legatura cu activitatea lor", a spus Liviu Dragnea.

Întrebat de ce nu îl mai susține pe Eduard Hellvid, Dragnea a răspuns: "S-a intamplat ca a cedat si el statului paralel".
La finele săptămânii trecute, după ședința CEX al PSD, Liviu Dragnea anunța că nu va demisiona din fruntea partidului, nici de la șefia Camerei Deputaților, transmițând public un avertisment dur șefului statului, Klaus Iohannis, dar și altor șefi de instituții importante, printre care și șeful SRI, Eduard Hellvig.

"Este regretabil faptul că se încearcă atragerea Serviciului Român de Informații într-o zonă a speculațiilor prin afirmații false, acuzații nefondate și calomnierea cadrelor Serviciului.

SRI condamnă ferm aceste încercări de denigrare a instituției și îi asigură pe partenerii interni și externi că va ramâne ancorat în misiunile sale care privesc exclusiv securitatea națională.

Directorul SRI, domnul Eduard Hellvig, îi asigură pe toți cetățenii României de neimplicare în niciun fel de jocuri de putere, de menținere a instituției în afara dezbaterilor politice și de determinare în efortul conjugat de a prezerva securitatea națională", transmite SRI printr-un comunicat de presă.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.