Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea îl contrazice pe ambasadorul Palestinei, pe tema mutării ambasadei la Ierusalim: 'Sub nicio formă nu reflectă discuţiile'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea PSD

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, îi cere ambasadorului palestinian să revină asupra declaraţiilor făcută după întrevederea pe care cei doi au avut-o luni. Liderul PSD susţine că nu a afirmat că România nu îi va muta ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim.

CITEȘTE ȘI: Slăbirea simţului mirosului, semnal de ALARMĂ: Este risc de deces!

"Am citit și eu declarațiile ambasadorului palestinian in urma întâlnirii pe care am avut o ieri cu domnia sa. Sub nicio forma nu reflecta discuțiile purtate ieri. Am spus clar ce am afirmat și public de nenumărate ori: Ministerul Afacerilor Externe a finalizat analiza privind o eventuală relocare a Ambasadei României în Statul Israel. Ulterior, documentul a fost înaintat spre aprobare instituțiilor cu atribuții în domeniul politicii externe și securității naționale. Având în vedere cele mai recente evoluții din Procesul de Pace din Orientul Mijlociu, analiza se află într-un proces continuu de actualizare.

Cu toate acestea, având în vedere că este de dorit o soluție consensuală la nivel instituțional, orice decizie va trebui să se bazeze atat pe prevederile constituționale dar și pe respectarea prevederilor dreptului internațional. Am solicitat astăzi Ambasadei Palestinei prin intermediul cabinetului meu sa revină de urgenţă asupra celor prezentate public pentru că nu au nicio legătură cu ceea ce s-a discutat", a precizat Liviu Dragnea, la solicitarea STIRIPESURSE.RO.

CITESTE SI: Pielea ne indică bolile grave de care suferim

Ambasada Palestinei a anunțat, după întâlnirea de luni dintre ambasadorul Fuad Kokaly și liderul PSD, Liviu Dragnea, că decizia lui Liviu Dragnea este că guvernul României nu va muta ambasada României de la Tel Aviv la Ierusalim.

”Ambasada Statului Palestina salută decizia lui Liviu Dragnea potrivit căruia guvernul României nu va muta ambasada României de la Tel Aviv, la Ierusalim”, se arată într-un comunicat de presă al Ambasadei Palestinei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.