Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Liviu Dragnea îl contrazice pe deputatul 'mitralieră': Tudorel Toader nu a fost în Kiseleff. Nu am avut discuții cu acesta

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea Parchetul General

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a avut o primă reacție miercuri pe marginea OUG privind legile justiției, spunând că împărtășește argumentele ministrului Justiției, Tudorel Toader. Cât despre vizita de duminică a ministrului Justiției la sediul PSD din Kiseleff, Liviu Dragnea a negat informația, punctând de asemenea că nu a avut purtat discuții cu Tudorel Toader pe marginea OUG92.

„Eu m-am interesat. Dl deputat nu era în Kiseleff, deci nu știu unde a avut această discuție”, a spus Dragnea la Parlament.

Preșdintele PSD a mai afirmat că a văzut textul final al ordonanței în Monitorul Oficial.

„Nu sunt comentatorul colegilor mei. Sunt nemulțumiri ale unor colegi pe care nu le împărtâșesc. Am văzut textul publicat pe un site celebru și apoi publicat textul OUG în MO”, a mai declarat liderul PSD.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat duminică seara că ministrul Justiției, Tudorel Toader, se află la sediul partidului pentru a efectua modificări la OUG pe legile justiției.

"La ora asta Tudorel este la sediul PSD. Se pare că se aduc modificări la OUG, cerute de liderii Coaliției. Ei prezintă noua OUG, care va fi propusă maine la ora 9 în ședința de Guvern. E așteptat acolo de mai mulți membri de partid", a declarat Cătălin Rădulescu pentru B1 TV.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fstiripesurse.ro%2Fvideos%2F1989581547746769%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.