Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea îl desfiinţează pe Klaus Iohannis şi trece la AMENINŢĂRI: Ce anunţă şeful PSD

dragnea iohannis

Şeful PSD, Liviu Dragnea îl desfiinţează pe Klaus Iohannis, cel care a refuzat-o pe Shhaideh. Dragnea a trecut la ameninţări şi anunţă planul secret al lui Klaus Iohannis.

"Nu m-a sunat preşedintele deloc de la ultima întâlnire de la Cotroceni cu Brexitul. Nici măcar pe doamna Sevil nu a sunat-o după ziua de joi. Nici măcar asta nu a făcut. De ce credeaţi că o invită joi la Cotroceni? Doamna aştepta un telefon, nu a mai existat. Luni a văzut răspunsul.

Citește și: Informații explozive ale jurnaliștilor pun într-o nouă lumină dispariția lui Sebastian Ghiță. Șeful Direcției Operațiuni Speciale, instituția care îl monitoriza pe inculpatul fugar, surprins la o petrecere cu un protejat al lui Ponta

Cine ne garantează nouă că o altă propunere va fi acceptată? Poate aceasta nouă propunere va fi coruptul corupţilor, sau că e KGB-ist. Altă propunere va fi iar tăvălită că nu ştiu ce a făcut când era mic. Iresponsabilitatea de la ora 12, vrem să o înlocuim cu o responsabilitate. Preşedintele caută suspendarea. Vrea să se reinventeze. Noi cumpănim foarte bine. Nu vrem să ducem ţara într-o criză majoră. ", a tunat Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.