Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea îl 'mitraliază' pe fostul prieten Vasile Dîncu - Dezvăluiri despre Coldea şi Kovesi: 'Mi-a făcut primele prezentări despre statul paralel'

radiocluj.ro
dragnea dancu

Liviu Dragnea îl atacă pe fostul său prieten Vasile Dîncu, în primul interviu acordat din spatele gratiilor. Fostul lider PSD susţine că Dîncu i-a vorbit pentru prima dată despre statul paralel. Potrivit lui Dragnea, Dîncu era prieten cu prim-adjunctul SRI, Florian Coldea.

"Eu îmi asum faptul că l-am considerat unul dintre cei mai buni prieteni. Am ținut enorm la Vasile Dincu. Mă și feresc să vorbesc urât. Eu vreau să spun că despre statul paralel primele prezentări mi le-a făcut Vasile Dincu. Primele explicațîi despre ce înseamnă acest sistem ocult mi le-a făcut prietenul meu Vasile Dincu. Le știa din discuțiile pe care le avea cu cei de la SRI, Maior și Coldea. Ceea ce mi-a spus s-a adeverit. Nu mi-a spus lucruri nerealiste sau care nu aveau o reprezentare în realitate. Vă dau un exemplu, în legătură cu procesul care m-a adus aici, care e un proces politic.

Într-o seară am fost cu Călin Tăriceanu la Antena 3, chiar în seara în care ANAF s-a dus să îi scoată din sediu. Dincu și Coldea erau împreună, se uitau împreună la Antena 3 şi în timpul emisiunii Kovesi l-a sunat pe Coldea. Era foarte nervoasă, că o să mă bage în pușcărie, cum îmi permit eu să apăr Antena 3, care este un post împotriva dumeaei.

Cu dosarul referendumul Vasile Dincu era foarte revoltat, ii certa pe cei de la SRI că e un dosar politic și trebuie să înceteze practicile acestea. Orice ar fi, eu nu mă dezic de el, pentru că mulți ani am avut extrem de multe discuții", a declarat Dragnea, în interviul de la Realitatea TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.