Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, intervenţie la România TV: 'Nu am nicio legătură cu controlul ANAF la Rise Project'/ UPDATE

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea ok

Doi inspectori de la ANAF au ajuns redacţia RISE Project, pentru un control inopinat. Totul s-a întâmplat la câteva ore după ce jurnaliştii publicaţiei au anunţat că vor publica o investigaţie despre Liviu Dragnea.

Mai multe detalii aici: Inspecţie ANAF la redacţia RISE Project, la scurt timp după anunţarea unei anchete despre Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a intervenit la România TV şi a anunţat că nu are nicio legătură cu descinderea celor de la ANAF. Mai mult, el cere public explicaţii Ministrului Finanţelor şi şefului ANAF. "Am primit un mesaj de la Rise Project acum 30 de minute. Acum am aflat de această acţiune a ANAF. Se încearcă compromiterea mea. Eu nu am nicio legătură cu venirea ANAF. Sper să existe motivaţii serioase pentru acel control. Nu am agreat niciodată când presa ostilă era călcată de anumite instituţii. Cer explicaţii publice imedait celor de la Ministeur de Finanţe şi ANAF. Libertatea presei şi a celei dde investigaţii nu trebuie pusă în pericol.

Sunt extrem de indignat. Nu am agreat niciodată aşa ceva. cer explicaţii publice de la şeful ANAF şi de la ministrul de Finanţe. Nu vreau ca cineva care lucrează în presa din România să fie inhibat. Fiecare cu meseria lui. Nu trebuie implicate instituţiile statului, dar nu vreau şi să fie o acţiune care să pună la cale compromiterea mea. Mă gândesc la orice în perioada asta. Se poate gândi şi pe logică întoarsă", a spus Dragnea la România TV.

UPDATE: Liviu Dragnea a revenit cu precizări şi într-un comunicat de presă. Vezi AICI afirmaţiile preşedintelui PSD!

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.