Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea intră la rupere în scandalul Schengen: 'Tu, Klaus, Guvernul, Parlamentul și stăpânii voștri i-ați mințit pe români, i-ați umilit'

bugetul.ro
liviu dragnea

Liviu Dragnea se arată revoltat de modul în care România a gestionat scandalul Schengen! Fostul lider PSD îl acuză pe Klaus Iohannis de „slugărnicie fără margini” față de „stăpânii lui”, în contextul în care președintele a spus că România nu o să boicoteze Austria.

„De o ipocrizie și slugărnicie fără margini, Iohannis a deschis gura. Dar nu ca să le spună românilor că au dreptate să fie mâhniți. Nu. Ci ca să-i asigure pe stapânii lui că țara pe care o conduce va sta în continuare cu capul plecat și va accepta să fie furată și umilită în continuare.

Cât tupeu să ai încât să interzici românilor chiar și dreptul de a se supăra ?!?

Tu, Klaus, Guvernul, Parlamentul și stăpânii voștri i-ați mințit, i-ați umilit, i-ați îngenuncheat, i-ați jefuit, le-ați distrus viitorul copiilor, le-ați luat și ultima brumă de speranță și vrei să vă și aplaude pentru asta?

SĂ VĂ FIE RUȘINE!”, a spus Liviu Dragnea.

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat categoric că România nu va boicota Austria în niciun fel, după ce cancelarul austriac Karl Nehammer s-a opus intrării României în Schengen.

"Alte teme care vor apărea în discuție sunt teme pe care eu le voi ridica. Voi ridica tema Schengen. Este tema care pe noi ne interesează cel mai mult. Miniștrii de Interne nu au reușit să aprobe intrarea noastră în Schengen. Acum se pune problema cum continuăm. Intrarea România în Schengen rămâne obiectiv principal. În realitate avem două probleme: Atitudinea Austriei, care este rezervată acum însă înainte a votat împotrivă. Votul Olandei a fost mixt, pentru România a fost da, iar pentru Bulgaria a fost jumătate nu. Acestea sunt chestiunile care trebuie tratate și rezolvate. Acest moment poate fi tratat într-o singură cheie, cu diplomație. Orice altceva este exclus. Am auzit în ultimele zile opinii, sfaturi. Nu va exista un boicot la adresa Austriei din partea statului român. Așa ceva este exclus", a declarat Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.