Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, ironic la adresa rebelilor PSD: 'Să nu luăm șansa unor mari personalități să ajungă în conducere'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea PSD

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, la Palatul Parlamentului, că va încerca să-și convingă colegii pentru ca toate candidaturile să fie luate în considerare, pentru a nu lua şansa ”unor mari personalităţi să ajungă în conducerea PSD”.

„Am înțeles că unul din candidați nici nu are măcar declarația de candidat, are doar dosarul. Dacă e cazul aprobăm și un dosar gol. Eu m-am abținut când a fost votată această condiție, care a fost votată de toți colegii noștri. Pentru a nu fi discuții am să încerc să-i conving, pentru a nu avea discuții și să nu luăm șansa unor mari personalități să ajungă în conducerea PSD”, a spus Dragnea ironic, care a subliniat că el o sprijină pe Viorica Dăncilă.

„Doamna Dăncilă, împreună cu celelalte nouă doamne din Biroul Permanent Naţional, sunt sigur că vor aduce mai mult echilibru şi mai multă armonie în BPN (...) Zece doamne vor fi în BPN - dacă va fi aleasă doamna Dăncilă, pe care eu o susţin, preşedinte executiv, opt vicepreşedinţi şi preşedinta la Femei", a mai spus Dragnea. 

Întrebat dacă are vreo îndoială că va fi aleasă Dăncilă în funcţia de preşedinte executiv al PSD, Dragnea a răspuns: „Votul e sfânt în democraţie”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.