Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea: Kovesi a scuipat pe deciziile CCR. Sunt unii care se cred deasupra legii

Inquam Photos / George Calin
Inquam Kovesi Dragnea Kovesi

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminică, în ședința Consiliului Național, că sunt câteva personaje, cum ar fi Iohannis, Kovesi, Maior, Coldea, Lazăr, care se consideră deasupra legii. Dragnea a numit-o pe fosta șefă DNA persoana care "a scuipat pe deciziile CCR".

"Avem corupție de putere, cea care a pus procurori în funcții înalte cum ar fi Laura Codrușa Kovesi. E unul dintre cei care a scuipat pe deciziile CCR și care nu a fost interesat să respecte legile și deciziile CCR. A pățit ceva? Nu. În continuare Iohannis, Maior, Kovesi, Coldea, Dumbravă, Lazăr cred că sunt deadupra legii, pentru ei legea nu există. aici e legea, aici sunt ei. Pentru ei e normal să discute procurorul cu securistul pe Boștinaru îl scăpăm că e băiat simpatic. Nu vă mai lăsați păcăliți. Ce vrea să facă noua putere, vrea să modifice Codurile Putere, s-au început cam demult procesul de modificare al Codurilor penale. Cu speranța că această putere va fi distrusă și vine Prună și zice azi dimineață am decis OUG să modificărm codurile penale. Țipă cineva? Nu. Și va da și mai mută putere statului paralel", a declarat Liviu Dragnea.

"Ăștia sunt fariseii care au pus mâna pe justiție nu mai pot accepta minciunile care vin din vest că dăm legi pentru mine și Tăriceanu, care să afecteze independența justiției", a mai spus Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.