Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, la judecata partidului în CEx! Dumitru Buzatu desființează criteriile de etică ale PSD: 'Am spus de atunci că nu sunt în regulă'

curentul.info
dumitru buzatu

Dumitru Buzatu, președintele PSD Vaslui, a declarat în exclusivitate pentru realitatea.net, că în opinia sa, în ședința de astăzi, partidul va da o decizie de susținere pentru Liviu Dragnea, astfel încât acesta să rămână la conducerea PSD, chiar dacă are o condamnare în primă instanță la închisoare cu executare.

Dumitru Buzatu are o opinie clară: partidul va vota pentru susținerea lui Liviu Dragnea.

”Noi nu avem ce decizie să luam, au luat-o deja judecătorii. Dar în ședința de astăzi, cred că se va da o decizie de susținere pentru Liviu Dragnea, să râmână președintele PSD, să ducă mai departe programul de guvernare”.

DOCUMENTUL intern al PSD care îl DOBOARĂ pe Liviu Dragnea: pierde sprijinul politic al partidului

Întrebat dacă asta nu încalcă criteriile de etică ale PSD, întrucât Liviu Dragnea are o condamnare în primă instanță la închisoare cu executare, Dumitru Buzatu a spus: „Eu am spus încă de atunci că acele criterii de etică nu sunt în regulă. Ar trebui să se țină cont atunci când se dă o sentință definitivă”.

Buzatu a mai declarat că el crede că decizia CCR pentru Kovesi și numirea lui Vlase la SIE sunt subiecte mai importante decât subiectul susținerii lui Dragnea.

PSD se reuneşte, astăzi, în şedinţă, la Parlament, la ora 16.00, după ce Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare. Liderii partidului vor decide în cadrul CexN ce vor face în continuare şi care va fi soarta PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.