Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea lansează atacuri la Guvern: Ce le reproşează oamenilor lui Sorin Grindeanu / VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Dragnea Grindeanu

Şeful PSD şi al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lansează atacuri la adresa miniștrilor din Guvern. Dragnea i-a chemat pe oamenii lui Sorin Grindeanu la raport şi a dezvăluit ce le va reproşa acestora.  "Vreau o discuţie cu Guvernul să îi întreb de ce au întârziat cu fondul suveran de dezvoltare. Restul sunt în grafic. Cu fondul suveran de dezvoltare sunt în întârziere. Vreau ca săptămâna viitoare să avem un draft şi un calendar de implementare.”, a declarat Dragnea.

El a precizat că executivul e atent monitorizat, așa cum anunțat încă de la învestitură.

”Va fi o discuţie interesantă pentru că, în afară de legea salarizării, vreau să avem o discuţie cu Guvernul - să vedem ce mai fac miniştrii, să-i întreb şi eu de ce a întârziat atât de mult cu Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii, pentru că trebuie nişte argumente serioase. În ceea ce priveşte restul obiectivelor din programul de guvernare, sunt în regulă, sunt rezolvate, sunt în grafic, ceea ce a şi făcut ca rezultatele să fie foarte bune şi pentru mine asta este o mare satisfacţie. Dar pe Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii au o întârziere pe care vreau să o lămurim în seara asta şi mâine, pentru că vreau ca săptămâna viitoare cel mai târziu să avem un draft al actului normativ şi un calendar de implementare", a anunţat Dragnea.

Citeşte şi: Liviu Dragnea, AVERTISMENT pentru Tudorel Toader: Nu îi retragem sprijinul, DEOCAMDATĂ / VIDEO

Şi ministrul Agriculturii, Petre Daea, a fost chemat la raport. "Vreau ca ministrul Agriculturii să ne informeze ce mai e de făcut. De asemenea, doamna Sevil să ne spună când vor lua decizia finală pentru proiectele primite în judeţe.", a mai spus Dragnea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.