Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea le dă peste nas contestatarilor Legii offshore: Cine vrea să modifice o virgulă, să facă proiect

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea gest

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat luni că legea offshore a fost promulgată, iar solicitarea opoziției de îndreptare a erorii marteriale privind o virgulă din proiect nu poate fi acceptată. El precizează că legea poate fi modificată doar printr-un nou proiect legislativ, scrie Mediafax.

”Adevărul că noi în fiecare zi facem istorie aici, în Parlament. Astăzi (luni - n.r.) s-a discutat o jumătate de oră despre teoria virgulei. da ă cineva dorește să modifice o lege deja promulgată exisă calea inițiativei parlamentare, singura cale regulamentară legală sau constituțională. Biroul Permanent al Camerei (Deputaților - n.r.) nu poate să modifice în ședința de Birou Permanent o lege deja promulgată. Noi avem decretul de promulgare pe masă, în Biroul Permanent”, a declarat Liviu Dragnea.

El a ținut să precizeze că a arătat decretul decretul de promulgare a legii offshore tuturor colegilor din Biroul Permanent.

”Cine vrea să modifice legea poate să facă un proiect doar cu o virgulă, trece prin procedurile parlamentare și se aprobă sau nu”, a adăugat Dragnea.

Citește și: Acuzație NĂUCITOARE: Dragnea și PSD au ascuns faptul că au plătit datoria externă din fonduri europene .

Camerei Deputaţilor a votat în calitate de for decizional, legea offshore privind condiţiile în care se vor realiza exploatările de gaze din Marea Neagră. Investitorii sunt obligaţi să tranzacţioneze 50% din gaze pe bursa din România, iar 25% din angajaţi trebuie să fie români.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.