Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea le răspunde celor care îl critică și îi anunță: 'M-am hotărât să vorbesc mai multe după Congres' / VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea PSD

Liviu Dragnea le răspunde celor care l-au criticat pentru că a convocat un Congres în care se fac alegeri doar pentru anumite funcții. Ecaterina Andronescu, Codrin Ștefănescu și Cătălin Rădulescu au fost cei mai vocali, ei acuzându-l de dictatură pe șeful lor.

”M-am hotărât să vorbesc mai multe după Congres, pentru că nu vreau să influențez votul și să mă acuze cineva că am spus unele lucruri care le-ar putea afecta șansa. Ei au o problemă că nu au reușit să găsească susținere în organizația din care fac parte. S-a decis în CEX că cel care nu are susținere în organizația din care face parte să nu poată candida. Ultimul cuvânt îl va avea CEX în privința candidaturilor.

Citește și: O cunoscută televiziune își schimbă denumirea: Cum se vor transforma toate posturile sale

Dacă nu suntem de acord cu niște alegeri, de ce candidăm? Nu e vorba de dezvăluiri, dar păreri sau drept la replici despre ce s-a discutat în ultima perioadă. Dacă mi-aduc aminte, tot dumnealor susţineau şi susţin în continuare ideea de democraţie internă. Unul dintre principiile fundamentale este votul. În Comitetul Executiv s-a aprobat printr-un vot covârşitor această decizie. Eu le spun foarte simplu, neştiind ce au depus, dacă au depus şi pentru ce au depus, ce funcţii, că în Comitetul Executiv de mâine se aprobă orice dosar de candidatură sau se respinge, pentru că asta este procedura utilizată de acest partid.

Nu ştiu cât de bine le face lor acest scandal exagerat, dar cred că ar fi bine să se gândească şi la partidul de care zic că sunt foarte preocupaţi. Nu mă gândesc la sancțiuni, ci doar lămuriri. Voi vorbi în primul CEX de după Congres. S-au discutat în CEX și s-a stabilit că pentru funcția de președinte nu trebuie chemați toți membrii, deși eu am cerut acest lucru.Toate deciziile au fost luate împreună, ei critică această conducere din care fac parte și ei. Nu vreau să îl comentez pe Cătălin Rădulescu, nivelul lui e prea ridicat.”, a declarat Liviu Dragnea.

Citește și: DNA îi dă o lovitură năucitoare lui Ludovic Orban! De ce îl acuza acum .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.