Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, mesaj de Ziua Armatei: România de azi nu ar fi fost posibilă fără sacrificiul lor

Inquam Photos/ Octav Ganea
Liviu Dragnea

Președintele Camerei Deputaților și al PSD, Liviu Dragnea, transmite un mesaj cu ocazia Zilei Armatei și arată că România de azi nu ar fi existat fără sacrificiul și dedicația militarilor.

”25 octombrie are o semnificație importantă în istoria poporului român, este ziua în care îi onorăm pe militarii români, cei care și-au dedicat viața pentru apărarea valorilor, integrității și identității naționale. 
Anul acesta marcăm un secol de existență a României moderne, fapt care nu ar fi fost posibil fără sacrificiul, curajul, dragostea de țară și profesionalismul militarilor români care s-au luptat și s-au jertfit pe câmpul de luptă pentru suveranitatea, independenţa şi unitatea statului român.
Cei care au purtat şi poartă haina militară sunt adevărate exemple pentru întreaga societate, iar participarea militarilor români la misiuni în afara graniţelor, sub egida ONU, NATO sau a Uniunii Europene, contribuie esențial la prestigiul României în lume. 
Cadrele militare demonstrează zilnic că România este un stat puternic care își îndeplinește angajamentele de securitate în regiune și un partener de încredere pentru aliații noștri. 
Felicitări tuturor celor care astăzi reprezintă Armata României, își fac datoria cu profesionalism și dăruire și ne reprezintă cu demnitate și onoare în teatrele de operații! 
La multi ani, rezerviști si veterani de război!
La multi ani, militari ai Armatei României!”, arată Liviu Dragnea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.