Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, mesaj dur la adresa Guvernului după anunțarea datei alegerilor parlamentare

dragnea ciolos

Guvernul a decis, în ședința de azi, data alegerilor parlamentare! Din cele 3 date vehiculate, 27 noiembrie, 4 decembrie și 11 decembrie, Guvernul a hotărât ca alegerile să aibă loc pe 11 decembrie. PSD spune, prin vocea președintelui Liviu Dragnea, că nu e deranjat de data aleasă de guvern, dar atenționează că e pus în pericol bugetul țării. Dragnea anunță că indiferent ce decizii ar lua miniștrii tehnocrați, PSD tot va câștiga alegerile.

”E clar că bugetul pe anul viitor va fi aprobat în luna februarie, iar guvernul va fi făcut de Crăciun. Intrăm prea mult în luna decembrie, lună așteptată mult de români. Ei pot pune alegerile când vor ei, le pot repeta de mai multe ori, noi le vom câștiga. Cineva a vrut ca prezența la vot să fie scăzută. Pe noi nu ne dezavantajează această dată.

Bugetele locale vor fi aprobate în aprilie, dacă nu cumva în mai. Asta înseamnă că vor fi afectate mai mult de un trimestru.

Parlamentul nu va mai accepta, de la acest guvern, bugetul pe anul viitor. Nu mai avem încredere în moșteniri, în acești oameni care nu au luat niciun ban din fondurile europene.”, a spus Liviu Dragnea la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.