Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, mesaj pentru protestatari: 'Nu violența e calea. Îmi exprim speranța că vor fi proteste pașnice, forțele de ordine sunt pregătite'

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea gest

Liviu Dragnea le cere românilor din diaspora care vor fi prezenți vineri, în Piața Victoriei, la mitingul care speră să adune un milion de oameni, că trebuie să protesteze pașnic. Totodată, șeful PSD a atras atenția că jandarmii sunt pregătiți să intervină în orice situație.

”Nu violența este calea. Îmi exprim speranța că vor fi proteste pașnice. Fiecare decide ce vrea să facă. Eu cred că sunt pregătite forțele de ordine, jandarmii. Ei și-au făcut datoria, chiar dacă au fost loviți, bruscați. E un miting politic, Orban a anunțat că merge, Cioloș a anunțat că merge, USR la fel. Din ce în ce mai mulți români nu mai vor să fie abuzuri în România. Judecătorul Stan Mustață a murit ca un câine. A fost condamnat la moarte, a omorât pe cineva, a violat pe cineva? A murit, l-au chinuit, l-au târât. Există o vină. ”, a declarat Liviu Dragnea la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.